Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Δευτέρα 23.01 7μμ Συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο


Επιτροπή ενάντια στο χαράτσι

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 19.30

Ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα. Κανένας πολίτης μόνος του στην κρίση!
Πολίτες της Μεταμόρφωσης:
Ο αγώνας μας ενάντια στο άδικο, απεχθές και ανήθικο χαράτσι στο λογαριασμό του ρεύματος συνεχίζεται. Τα ως τώρα αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη και την πεποίθηση πως ένας αγώνας δίκαιος μπορεί να στεφθεί με επιτυχία, σαν γίνει υπόθεση όλων.
Ως τώρα πετύχαμε τα εξής:
  1. Οι 40 ημέρες με τις οποίες μας απειλούσαν για τη διακοπή σε περίπτωση μη πληρωμής έγιναν 80.
  2. Έως σήμερα δεν έχουν διακόψει κανένα ρεύμα. Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ αρνούνται να κάνουν διακοπές, ενώ το ίδιο αποφάσισε και η συντριπτική πλειονότητα των εργολάβων της ΔΕΗ
  3. Η αποφασιστικότητα του κινήματος ενάντια στο χαράτσι τους σταμάτησε σε μερικές περιπτώσεις που επιχείρησαν κάτι τέτοιο.
  4. Άρχισαν να συζητάνε για “κοινωνικά” κριτήρια, προσπαθώντας να μετατοπίσουν τη συζήτηση από το ανήθικο της απειλής στο “ποιοι μπορούν και ποιοι όχι”υπό το βάρος της κατακραυγής.
Φίλοι συμπολίτες,
ο αγώνας μας είναι δύσκολος αλλά και δίκαιος. Όλοι μαζί πρέπει να αντιδράσουμε στην αφαίμαξη του ελληνικού λαού, προς όφελος των τοκογλύφων, Ελλήνων και ξένων. Εκατοντάδες δις ευρώ έχουμε διαθέσει όλοι μας για τη “σωτηρία” των – ουσιαστικά- χρεοκοπημένων τραπεζών, για να σωθεί η περιουσία των ιδιοκτητών τους, τη στιγμή που σε πολλά σπίτια λείπει ίσως και το γάλα των παιδιών.
Σε αυτήν την κατάσταση καλούμε όλους τους πολίτες που μπορούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία(π.χ. γιατροί, δάσκαλοι, καθηγητές, τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων, όσοι μπορούν να διαθέσουν ελεύθερο χρόνο κλπ), στην στήριξη όσων έχουν ανάγκη. Τους καλούμε να επικοινωνήσουν με την επιτροπή και με τους συλλόγους.
Η επιτροπή βρίσκεται καθημερινά στο χώρο του Δημαρχείου, στο ισόγειο 5-7 μ.μ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τους συλλόγους στις γειτονιές και να δηλώσει τη διαθεσιμότητά του.
Στην επιτροπή συμμετέχουν οι Εξωραϊστικοί σύλλογοι:
Βλάχου, Καναπίτσας, Σωτήρη Πέτρουλα, Δεξαμενής, "Άσπρα Χώματα" Εργατικών Πολυκατοικιών “Νέμεση”, Νέας Ζωής.
Επαγρυπνούμε όλοι στις γειτονιές μας, ώστε να μην υπάρξει ούτε μια απόπειρα διακοπής ρεύματος.
Κανένα σπίτι δε θα μείνει χωρίς ρεύμα!
τηλ επικοινωνίας: 6944384899, 6978053802,6947891311,6970170615

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου